SEO workshop

Wil je meer over zoekoptimalisatie weten en meer begrijpen over hoe je zoekoptimalisatie kunt inzetten voor jouw website? Een SEO workshop is absoluut van grote toegevoegde waarde als je zelf de technieken wil kunnen inzetten om met jouw website goed vindbaar te worden in Google. Een belangrijk onderdeel is cursus SEO schrijven waar ook veel aandacht voor zal zijn in onze workshop.

Er zijn veel bedrijven die behoefte hebben aan een onlinemarketing bureau die hen helpt met het uitvoeren van een online marketing strategie, zoals Google Adwords campagnes of met social media campagnes.

Maar ook bemerken wij dat er ondernemers zijn die zoekoptimalisatie willen begrijpen. SEO training voor tekstschrijvers is ook een interessante workshop waarbij je leert professionele SEO teksten te schrijven. Dit is van toepassing als je SEO specialist wilt gaan worden. Of dat je SEO teksten opmaakt voor bedrijven die regelmatig freelancers inhuren.

Een cursus SEO is een uitgelezen mogelijkheid om de basisprincipes van zoekmachine marketing te begrijpen. Dit kan middels een online SEO cursus of een 1 of 2 daags SEO workshop. Een SEO opleiding zal je helpen om de spelregels van Google beter te begrijpen.

Maar ook hoe de beste indeling is voor een website. Want hoe krijg je jouw bezoekers zover dat ze je niet alleen vinden in Google, maar ook daadwerkelijk een aankoop doen of een inschrijving doen voor meer informatie.

Waar plaats je een call to action op een webpagina? Zoekmachine optimalisatie is een zeer belangrijk onderdeel, maar wat heb je eraan als de meeste bezoekers je website verlaten? Ook dit onderdeel brengen we onder de aandacht.

Ben jij een ondernemer die graag de materie van zoekoptimalisatie wil begrijpen? SEO optimalisatie zelf doen en hiervoor een workshop volgen, kan dan een interessante uitkomst zijn. Wij hebben een zeer interessante workshop ontwikkeld. We kunnen tegenwoordig er niet meer omheen, mensen zoeken naar jouw bedrijf via Google, maar liefst 97% van alle zoekopdrachten!

Waarom een SEO workshop volgen?

Een training zoekmachinemarketing kan voor iedereen interessant zijn. Heb je bijvoorbeeld een website of een webshop? Zonder traffic naar jouw website heb je eenvoudigweg geen nieuwe opdrachten of klanten. Online marketing kun je uitbesteden aan een online marketing bureau, maar je kunt ook zelf zoekmachine optimalisatie beter gaan begrijpen zodat je het zelf goed toe kunt passen.

Een website optimaliseren voor Google is bovendien een uitdaging. Je past de spelregels toe die Google graag ziet dat je die toepast.Een website maak je pas echt winstgevend als je bezoekers trekt. Het is erg belangrijk om te weten hoe de spelregels zijn van Google.

Je zal je regelmatig afvragen, hoe kan het dat mijn concurrenten zo goed zichtbaar zijn in Google. Door SEO data goed eigen te maken en dit te gaan bestuderen, kun je leren waarom jouw concurrenten zo goed zichtbaar zijn in Google.

Wat levert een SEO workshop jou op?

In een zoekmachine training geef ik heel gericht aan welke stappen je moet doorlopen voor een goede vindbaarheid in Google. Voor elke onderdeel van zoekoptimalisatie geven wij hele gerichte adviezen en nemen we je mee door alle onderdelen die jou gaan helpen om zoekmachine optimalisatie beter te gaan begrijpen. Dus hoe schrijf je SEO teksten voor jouw website? Hoe implementeer je een geoptimaliseerde artikel in jouw website?

Hoe moet je de concurrenten analyseren die ook op dezelfde zoektermen die jij wil gebruiken voor jouw website? Door een workshop zoekmachine optimalisatie te volgen, zal je heel veel te weten komen over de mogelijkheden die je hebt om goede posities te verkrijgen binnen Google.

SEO teksten schrijven

In de cursus seo optimalisatie leren wij je hoe we de tekst op jouw pagina  van de website zodanig opstelt, dat in ieder geval aandacht is geschonken aan de belangrijke onderdelen waar je rekening mee dient te houden. In een SEO marketing training brengen we dit uitgebreid onder de aandacht.

Ook hoe je WordPress websites je teksten in combinatie met een SEO Yoast Plugin kunt beoordelen of aan de belangrijkste onderdelen gewerkt is.

Dit is waarmee je inzichtelijk maakt of je voldoende gelet hebt op de belangrijke SEO onderdelen. Deze plugin geeft exact aan wat ontbreekt of wat verder verbeterd kan worden.

Onderwerpen tijdens een zoekmachine optimalisatie cursus?

In de workshop die wij geven, behandelen wij de volgende onderwerpen;

 • je weet waar je op moet letten voor een goede score van jouw webpagina in de zoekmachine Google om hoger in Google te komen met belangrijke zoektermen
 • wij laten je zien hoe je met bepaalde software tools belangrijke insight informatie verkrijgt van bijvoorbeeld de concurrenten
 • je zal de tools leren kennen die de resultaten van jouw inspanningen bijhoudt
 • je kunt zonder problemen een pagina kunnen beoordelen of het aan de belangrijke vereisten voldoen
 • wij leren je om autoriteit op te bouwen met jouw website door middel van linkbuilding
 • wij laten je kennis maken met de belangrijkste Youtube kanalen waar je zeker op geabonneerd moet zijn voor de laatste tips en trucs.
 • hoe je de score van de Yoast SEO plugin moet interpreteren
 • hoe voeg je rich snippets toe aan je website zodat je op interessante zoektermen bovenaan in Google verschijnt.
 • hoe optimaliseer je jouw tekst met belangrijke zoektermen in een bericht of pagina
 • interpretatie van SEO data zoals structured data
 • permalink instellingen
 • hoe data seo te interpreteren
 • SEO optimalisatie in WordPress

Programma indeling technische SEO cursus

Er is voor de SEO workshop drie programma’s ontwikkeld.

 • 1 op 1 training (bedoeld voor mensen die liever niet in een groep maar individueel een training willen volgen)
 • Ochtendtraining
 • Middagtraining
 • Vervolgtraining (na de eerste SEO workshop kan er nog een SEO Workshop Professional worden gevolgd).

Samenvatting van onze workshop

Wellicht dat je nog aan het zoeken bent bij wie je een cursus seo optimalisatie wil gaan doen. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met mijn onlinemarketing bureau op de grote vraag; hoe krijg ik bezoekers op mijn website? In een cursus SEO optimalisatie leer ik je waar je naast SEO nog meer op dient te letten.

Er kan onderscheid worden gemaakt tussen een opleiding SEO voor beginners of voor gevorderden. Maar ook voor als je tekstschrijver wil worden of een video SEO expert is onze cursus SEO optimalisatie zeer waardevol. Wil je een langdurige SEO training? Dit is vergelijkbaar met de opleiding SEO specialist. Dit traject duurt 3 maanden. Deze cursus SEO optimalisatie is zeer uitgebreid waarbij we ook SEO software gebruiken. Professionele software die inzicht verschaft van alle SEO data, ook van de concurrenten.

Voor beginners hebben we een op maat workshop waarbij we je op weg helpen zodat je al behoorlijke stappen kunt maken. Voor de gevorderden gaan we dieper op de materie in. Het onderdeel vindbaarheid Google is wat bij alle workshops uiteraard centraal wordt gesteld.

De Google vindbaaheid is voor iedereen een must tegenwoordig, zeker als je afhankelijk bent van internet, omdat je bijvoorbeeld een webshop hebt, of een winkel of een grotere onderneming. Er zal omzet gehaald moeten worden uit de website. Het is namelijk goed mogelijk jouw doelgroep online te bereiken. Content marketing is in deze ook een belangrijk onderdeel, omdat als je bezoekers aantrekt, je deze groep ook een actie moet laten uitvoeren, zoals telefonisch contact opnemen of een inschrijfformulier invullen of juist concreet een bestelling te laten plaatsen van een produkt.

Natuurlijk kun je ook gratis online cursus zoekmachine marketing volgen, maar leer je dan echt de techniek achter zoekmachine marketing te begrijpen? Er komt veel meer bij kijken dan alleen maar een zoekwoord in jouw artikel te plaatsen. In een zoekmachine optimalisatie opleiding ga je begrijpen welke slimme trucjes er zijn om echt goed te ranken in Google.

Ook kijken we hoe je in Google Analytics en Google Search Console kan gebruiken om te zien waar je kansen kunt benutten met de zoekwoorden die al geïndexeerd zijn door Google.

Na het volgen van een zoekmachine marketing training, zal je automatisch per maand of per week, of juist dagelijks, fanatiek bezig zijn met deze Google cursus. Je daarna zelf zoekmachinemarketing leren en steeds meer kennis willen opdoen, want uit eigen ervaring weet ik dat het mooie uitdaging is. Wil je een SEO specialist worden? Dan kan een training voor gevorderden erg interessant zijn.

Meer weten hierover? BEL: 020 – 775 00 59

Ik wil meer info over de SEO workshop

Ik wil meer info over de SEO workshop