Een online SEO concurrentie analyse aanvragen om te weten hoe jouw website online ervoor staat? Een SEO analyse uitvoeren geeft veel inzichten, zeker als je met jouw bedrijf online goed gepositioneerd wil zijn en bovenin zichtbaar wil zijn in de Top-10 resultaten van de zoekmachine Google.

Concurrenten kunnen jarenlang gewerkt hebben om succes te behalen via de zoekmachines. Goede content is één van de belangrijkste aspecten binnen zoekoptimalisatie, maar ook sterke waardevolle backlinks kan een reden zijn dat websites hoog in Google staan met bepaalde zoektermen.

Heel belangrijk is de structuur van de website, is die overzichtelijk, is het aantrekkelijk om meer pagina’s te bekijken en is de navigatie op een fijne manier ingesteld, zodat je bezoekers wijst op andere gerelateerde onderwerpen zodat bezoekers nog langer op jouw website blijven?

De populariteit van de individuele webpagina’s brengen wij dan ook in kaart van de concurrenten. Wij laten je zien op welke pagina’s de meeste traffic binnenkomt en wij laten je dan ook zien hoe dat is ontstaan. Kortom, met onze SEO concurrentie analyse scan hebben wij een compleet beeld hoe jij jouw succes kunt behalen met jouw business.

Het doel van een SEO concurrentie analyse scan

In onderstaande SEO concurrentie analyse scan voorbeeld zie je precies wat voor informatie je kunt verwachten als je een online concurrentie analyse van ons ontvangt. Je kunt in onze uitgebreide rapportage die je apart van ons zult ontvangen, het volgende aantreffen qua informatie:

  • de SEO keywords die zorgen voor de hoogste traffic naar de websites van jouw concurrenten

  • zoekwoorden overzicht die je in zou moeten zetten voor jouw website

  • overzicht van websites waar jouw concurrenten backlinks op hebben verkregen

  • namen van jouw belangrijkste concurrenten

  • best bezochte pagina’s van jouw concurrenten

SEO analyse uitvoeren en binnen 24 uur heb je een compleet beeld!

Een SEO concurrente analyse scan geeft zeer bruikbare informatie over hoe jouw concurrenten succes boeken met zoekoptimalisatie. Je weet al heel snel met welke keywords jouw concurrenten hoog ranken in Google en daarnaast geven wij je inzicht in welke zoekwoorden deze websites hun autoriteit hebben opgebouwd. Vraag daarom geheel vrijblijvend een SEO concurrentie analyse scan aan.

Ik wil graag een SEO concurrentie scan ontvangen.
Vragen over hoe je beter kan ranken in Google t.o.v. jouw concurrenten? Stel hier je vraag.

Heb je andere vragen of heb je tussendoor even advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.

Neem contact op