Met een SEO adviesrapport onderbouwen we de onderdelen die eventueel voor verbetering in aanmerking komen. De vindbaarheid van jouw website binnen Google is extreem belangrijk, want als je niet gevonden wordt in de zoekmachine Google, dan kun je ervan uitgaan dat je weinig verkeer hebt naar jouw website. Geen verkeer betekent, geen telefoontjes of offerte aanvragen. Een mooie kans dus om vanaf nu de mogelijkheden te bekijken die je hebt om succesvol te worden met jouw website.

Vestibulum cursus in ligula lacinia lobortis. Morbi at velit at velit auctor efficitur ut ac justo. Phasellus porttitor, elit vitae scelerisque vestibulum, nunc libero bibendum massa, ut ultrices quam libero vel dolor. In sit amet ultricies dolor. Suspendisse maximus odio mollis massa tristique rhoncus.

SEO adviesrapport nodig? Een SEO adviesrapport helpt jou inzage te krijgen hoe jouw website is gepositioneerd in Google, en dan bedoelen we de geïndexeerde zoekwoorden in Google. Nog steeds zijn er zeer goede mogelijkheden om goed te ranken binnen Google. In een SEO adviesrapport wordt inzichtelijk gemaakt welke kansen er liggen om goede posities te verkrijgen binnen de zoekmachine Google.

Alle online kansen benutten door middel van een SEO adviesrapport

Met een SEO adviesrapport onderbouwen we de onderdelen die eventueel voor verbetering in aanmerking komen. De vindbaarheid van jouw website binnen Google is extreem belangrijk, want als je niet gevonden wordt in de zoekmachine Google, dan kun je ervan uitgaan dat je weinig verkeer hebt naar jouw website. Geen verkeer betekent, geen telefoontjes of offerte aanvragen. Een mooie kans dus om vanaf nu de mogelijkheden te bekijken die je hebt om succesvol te worden met jouw website.

SEO adviesrapport

Wat bepaalt of jouw website hoog kan ranken in Google op relevante zoekwoorden?

Voor zoekoptimalisatie letten wij op tal van zaken, waaronder de moeilijkheidsgraad van een zoekwoord.

Welke elementen omvat een SEO adviesrapport?

In een SEO adviesrapport ontvang je een overzicht waarin de volgende zaken worden weergegeven:

  • traffic naar de website
  • aantal geïndexeerde zoeken in Google
  • concurrentie overzicht
  • backlink positie
  • technische audit

SEO advies

SEO adviesrapport voor meer websitebezoeken

Een SEO adviesrapport helpt jou inzicht te krijgen op welke onderdelen aanpassingen kan worden op bijvoorbeeld jouw website. Hierbij letten wij op conversiegerichte pagina’s op jouw website, maar ook hoe de menustructuur is ingedeeld. Het optimaliseren van jouw webpagina houdt dus niet alleen in dat we alleen letten op dat ene zoekwoordje. Alles moet kloppen. Dat zijn in ieder geval de spelregels die Google hanteert.

Hoe kan linkbuilding helpen voor betere posities in Google?

Content is voornamelijk waar de focus moet liggen, dat is namelijk waar Google zeer veel waarde aan hecht. De trucjes die in het verleden werden toegepast met bijvoorbeeld linkruil of het verkrijgen van vermeldingen op startpagina’s, mag tot het verleden gerekend worden. Een kwaliteitslink moet verdiend worden. Google wil graag zien dat er sprake is van een relevante link. Vanzelfsprekend helpen wij onze klanten in contact te brengen met bijvoorbeeld bloggers. Deze hebben vaak een website met een hoge autoriteit. Zij zorgen dat er relevante content wordt geplaatst met een juiste link naar jouw website. Vraag ons om advies als we je hierbij kunnen helpen.

seo adviesrapport

Wat is Domain Authority?

De Domain Authority van een website wil zeggen dat de website een bepaalde waarde toegekend heeft gekregen op basis van verschillende factoren. Het zijn bijvoorbeeld de links naar jouw website, de kwaliteit van de links die naar jouw website linken en het aantal verschillende ‘root domains’ die naar jouw website verwijzen. Als we kijken naar de meeste websites die in de top 3 van de zoekmachine Google staan op concurrerende zoekwoorden, hebben een hoge autoriteit. Er is daarnaast ook een Page Authority. Dat wil zeggen de score van de individuele pagina’s, terwijl de Domain Authority de stand weergeeft van de gehele website. Ook in SEO adviesrapport laten wij zien welke stappen je kunt ondernemen om een sterke Domain Authority te verkrijgen.

Hoe kan een SEO adviesrapport jou verder op weg helpen?

Elke dag struinen bedrijven en particulieren op het internet op zoek naar jouw dienst of product. Twijfel je of je wel de juiste beslissingen hebt genomen ten aanzien van bijvoorbeeld de lay-out van jouw website of hoe de opmaak is van belangrijke onderdelen binnen jouw website die relevant kunnen zijn voor de vindbaarheid van jouw website? De mogelijke vraag vanuit jouw kant; ‘waarom heb ik toch weinig conversies vanuit mijn website?’ is een veel voorkomende vraag. Met een SEO scan zal er veel duidelijk worden mocht je met deze vragen zitten.

Welke inzichten verschaffen wij jou door middel van een SEA rapport?

Naast een SEO adviesrapport waarin wij advies geven over de mogelijkheden op SEO gebied, kunnen wij je ook helpen met het verkrijgen van inzichten van jouw huidige Google Adwords campagnes. Natuurlijk kunnen we je ook helpen als je een start wil maken met Google Adwords campagnes. In de praktijk zien we dat veel bedrijven een poging doen om Google Adwords campagnes op te zetten, maar dat er veel geld verkwist wordt aan advertentiebudgetten en er nauwelijks tot niets aan conversies plaatsvindt. Er zijn tal van onderdelen die bepalen dat je met Google Adwords wel succes kan hebben. Wij vertellen je dit graag in een persoonlijk gesprek.

Zonder verkeer heb je gewoonweg geen orders of aanvragen via jouw website. Maar de concurrenten wel. Laat dus geen kansen liggen. Wij helpen je graag op weg, zowel met SEO of met SEA!

Gratis Facebook Ads review
Een rapport met verbeterpunten voor meer omzet